«Запоріжкокс» представив екологічні проекти на Міжнародному екологічному форумі

«Запоріжкокс» взяв участь у Другому міжнародному екологічному форумі, який пройшов у м Запоріжжі 30 травня – 1 червня 2018 року.

На майданчику Екофоруму «Запоріжкокс» представив інтерактивний стенд, присвячений екологічної модернізації підприємства. У числі найбільших екологічних проектів – модернізація коксового виробництва, що дозволить підприємству знизити негативний вплив на навколишнє середовище, скоротити позапланові простої устаткування і забезпечити стабільність якісних характеристик коксу. Загальна сума інвестицій в реалізацію даного проекту – понад 250 млн грн.

В ході форуму начальник лабораторії захисту навколишнього середовища заводу «Запоріжкокс» Микола Якубін також презентував рішення, спрямовані на захист водного басейну р. Дніпро. У числі яких капітальний ремонт аеротенках № 7, призначеного для біохімічної очистки стічних вод. Замкнуте оборотний циклу водопостачання повністю виключає скидання промислових вод з підприємства в річку Дніпро. Інвестиції підприємства в капітальний ремонт склали понад 2,8 млн гривень.

Останні новини
Меню