«Запоріжкокс» привітав школярів з Днем знань

Генеральний директор заводу «Запоріжкокс» Віталій Литовка відвідав урочисту лінійку в навчально-виховному комплексі №111, де привітав дітей з початком навчального року. У подарунок від підприємства підшефна школа отримала комплект звукової апаратури.

У навчально-виховному комплексі №111, який знаходиться в запорізькому селищі Тепличний, продзвенів перший дзвінок для першокласників. У цьому році 25 дітей вступили в шкільне життя.

На урочисту лінійку до першокласників приїхав генеральний директор ПрАТ «Запоріжкокс» Віталій Литовка. Він привітав дітей, а також вручив школі сертифікат на звукову апаратуру, яка допоможе школярам проводити уроки більш цікаво.

«Гарна освіта – це найкраща опора в нашому житті. А вміння мислити і діяти самостійно – це, без перебільшення, ваше майбутнє. Дуже важливо, щоб ви, переступаючи поріг школи, були відкриті до всього нового, досліджували цей світ і не боялися помилятися. Наше підприємство завжди готове підтримати вас на цьому непростому шляху. Упевнений, цей подарунок зробить навчальний процес легше і цікавіше », – зазначив Віталій Литовка.

Нагадаємо, в школі №111 освіту здобувають понад 200 дітей. Шефство над установою взяв ПрАТ «Запоріжкокс». Так, в 2016 році завдяки підприємству в школі відновили харчоблок, реконструювали спортивний зал і облагородили територію. У 2017 році в навчальному комплексі завдяки підтримці підприємства облаштували новий комп’ютерний клас. У 2018 році «Запоріжкокс» направив в школу інвестиції для ремонту і підготовки до нового навчального року.

Останні новини
Меню