«Запоріжкокс» підвів підсумки Трудового суперництва за 2018 рік

Протягом року за перемогу змагалися 10 структурних підрозділів, 44 змінних бригади.

Лідер Трудового суперництва серед першої групи цехів – цех уловлювання – рекордсмен серед хімічних цехів по темпам модернізації та енергозбереження. Обсяги виробництва сирого бензолу в підрозділі зросли до 9,6%.

Серед допоміжної групи цехів – кращі показники в 2018 році у котлотурбінного цеху. У числі досягнень колективу підрозділу: перевиконання плану по генерації власної електроенергії на 20% і збільшення виробництва пари – на 10%, впровадження енергозберігаючих заходів з економічним ефектом 4 млн грн.

Генеральний директор «Запоріжкоксу» Олександр Третьяков вручив начальникам цехів-переможців Максиму Шаповалову і Андрію Матсалаеву дипломи та сертифікати на 100 тис. Грн кожному підрозділу. Кошти підуть на поліпшення робочого побуту цехів.

За підсумками 2018 роки звання кращої бригади заслужено отримали бригада № 4 цеху сіркоочищення під керівництвом Павла Безуглого і електричне відділення енергоцеху з керівником Віталієм Черняєвим. Бригади – лідери по залученості в систему безперервного вдосконалення і питань охорони праці.

Вітаємо колективи із заслуженою перемогою!

Останні новини
Меню