«Запоріжкокс» підвів підсумки роботи за рік

26 грудня 2017 року ДК металургів завод «Запоріжкокс» провів урочистий вечір, приурочений до новорічних свят. Були підведені підсумки роботи підприємства в 2017 році.

Виробничий план 2017 року по випуску доменного коксу виконано більш ніж на 100% і склав 830 тисяч тонн. Зроблено рекордний за три роки обсяг виробництва валового коксу – 953 тисячі тонн. Наймасштабнішим проектом модернізації названий капітальний ремонт коксових батарей № 5-6 з інвестиціями в 250 млн гривень.

У 2017 році впроваджені енергоефективні заходи, з річним економічним ефектом 130 млн гривень. Вагомий внесок в економію ресурсів внесли самі співробітники – в 2017 році вони подали понад 5 тисяч пропозицій з економічним ефектом 17 млн ​​гривень.

Одним з головних напрямів у соціальній політиці «Запоріжкоксу» є турбота про людей. Традиційно на організацію літнього оздоровлення завод виділив 4 млн гривень, також 200 тисяч гривень направив на допомогу ветеранам підприємства. У 2017-му продовжилася підтримка соціальних програм в рамках партнерства з містом – «Запоріжкокс» направив 200 тисяч гривень на фінансування соціальних проектів конкурсу «Ми – це місто».

«Для« Запоріжкоксу »2017-й був насиченим роком – ми вчилися і працювали, долали труднощі і допомагали іншим. Кожне досягнення року, що минає – заслуга нашого колективу, і я вдячний кожному коксохіміками за професіоналізм, самовіддачу і внесок в розвиток підприємства. Упевнений – попереду нас чекає багато нових досягнень і перемог! », – зазначив Генеральний директор ПрАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

В рамках урочистого вечора співробітники і ветерани заводу приймали вітання від адміністрації та профспілкового комітету. За підсумками року за активну роботу щодо поліпшення виробничих процесів і особисту ефективність десять співробітників відзначені почесними грамотами та грошовими преміями. У числі нагороджених – фахівці ремонтно-механічного цеху Євген Кузьмич, Олександр Гречка, Володимир Салій, залізничники Анна Ялтанец і Едуард Рослик, Газорятівник Євген Решетило, майстер ОТК Сергій Шатохін, електрик котлотурбінного цеху Олександр Балагура, апаратник цеху сіркоочистки Ліліана Радченко.

Останні новини
Меню