«Запоріжкокс» підвів підсумки літньої оздоровчої кампанії

У 2018 році в ході літньої оздоровчої кампанії «Запоріжкокс» організував відпочинок для 900 співробітників, членів їх сімей та ветеранів підприємства. На ці цілі завод направив близько 2,8 млн гривень.

Працівники та ветерани підприємства відпочили і оздоровилися у кращих здравницях Азовського моря – б/в «Чайка» (смт. Кирилівка) і пансіонаті «Металург» (с. Новокостянтинівка). При цьому, основну частину витрат з оплати путівок – 70% вартості – традиційно взяв на себе завод, направивши на ці цілі 2,8 млн гривень, що на 13% більше ніж у 2017 році.

Крім цього, завод «Запоріжкокс» організував для 88 дітей співробітників літнє оздоровлення та відпочинок в ДОЦ «Супутник» (Великий Луг, Запоріжжя), в ДОЦ «Альбатрос» (Генічеськ, Арабатська стрілка). На відпочинок і оздоровлення дітей профспілковий комітет підприємства виділив понад 480 тисяч гривень. Для дітей була організована насичена розважальна програма: фестивалі та тематичні вечори. В рамках корпоративної програми «Територія дитинства» в кожній зміні пройшов «День з Метінвестом» з майстер-класами та подарунками.

«Витрати на оздоровлення, особливо в літній період, зростають з кожним роком. При цьому левову частку – 70% вартості путівок традиційно покриває підприємство, забезпечуючи доступний і якісний відпочинок для сімей наших співробітників», – зазначив директор з персоналу та соціальних питань заводу «Запоріжкокс» Максим Педь.

Останні новини
Меню