«Запоріжкокс» подарував дітям прогулянку на теплоході

В рамках святкових заходів, приурочених до Дня металурга, на ПрАТ «Запоріжкокс» підвели підсумки конкурсу дитячого малюнка «Мій тато металург!».

Для участі в конкурсі були запрошені діти співробітників підприємства віком від 5 до 15 років. Для реалізації творчих ідей юним учасникам були запропоновані намалювати своїх батьків на робочому місці. Кожна з конкурсних робіт вийшла по-своєму унікальна, і виконана в своєму неповторному стилі і техніці.

Визначити переможців серед двадцяти учасників було непросто, тому експертне журі прийняло рішення заохотити кожну дитину. Для учасників конкурсу та їх батьків подарунком стала суботня прогулянка на теплоході по Дніпру.

Діти з батьками насолодилися красою скелястих берегів о. Хортиці, пройшовши штучний Первомайський канал і рукав старого русла Дніпра, з близької відстані побачили Дніпрогес, історико-культурний комплекс «Запорізька Січ» і будуються нові мости. Крім того подорож супроводжувалося захоплюючою розповіддю екскурсовода про заснування Олександрівської фортеці, історії Запорізького козацтва та будівництві Дніпрогесу. Двогодинна прогулянка подарувала масу позитивних емоцій малюкам та їхнім батькам.

– Конкурс малюнків дозволив дітям не тільки проявити свої творчі можливості, а й більш детально дізнатися про професії батьків, що дуже важливо в процесі зміцнення сімейний цінностей, – зазначив директор з персоналу ПАТ «Запоріжкокс» Сергій Чечель.

Останні новини
Меню