«Запоріжкокс» відзначив 85-й ювілей з дня заснування

«Запоріжкокс» до 85-ї річниці від дня свого заснування, організував ряд урочистих заходів для працівників та ветеранів підприємства. Почесними грамотами, грошовими преміями та цінними подарунками відзначені працівники підприємства.

19 квітня 2019 року в ДК Металургів відбувся урочистий захід, в якому взяло участь понад 300 співробітників і ветеранів підприємства. Привітали коксохіміків і ветеранів «Запоріжкоксу» представники обласної та міської влади, керівники промислових підприємств міста. Для гостей свята був організований концерт за участю творчих колективів.

За ефективну працю і на честь свята почесною грамотою Метінвесту нагороджений коксовий цех під керівництвом Івана Струсевича, подячним листом Метінвесту нагороджений Володимир Жидких, грамотою Генерального директора нагороджені Євген Неумивака, Володимир Дранов, Веніамін Зудин, Володимир Голубєв, Леонід Гришанович, Юрій Сичов і Євген Решетило. Ордена «За заслуги перед Запорізьким краєм» удостоєні В’ячеслав Колісник і Віктор Подоляк.

«85-річчя« Запоріжкоксу »- це не просто дата в календарі. За нею стоїть славна історія заводу, професіоналізм і душа тисяч його працівників і ветеранів. Колектив «Запоріжкоксу» – справжні професіонали своєї справи і гордість підприємства, в традиціях яких працювати ефективно і без збоїв », – зазначив генеральний директор підприємства Олександр Третьяков.

Відзначимо, завод «Запоріжкокс» введено в експлуатацію 15 квітня 1934 року. За свою 85-річну історію «Запоріжкокс» виробив близько 114 млн тонн коксу. Сьогодні підприємство виробляє понад 10% всього українського коксу і входить в число найбільших експортерів хімічної продукції в Україні.

Останні новини
Меню