«Запоріжкокс» до Дня металурга відзначив кращих працівників

14 липня, напередодні Дня металурга, ПрАТ «Запоріжкокс» організував концерт для своїх співробітників.

В рамках святкування Дня металургів за сумлінну працю, підвищення ефективності виробництва, вагомий внесок у розвиток регіону та країни 45 коксохіміків ПрАТ «Запоріжкокс» відзначили нагородами підприємства, Групи Метінвест, обласних та міських органів влади.

За особливі успіхи у праці «Золотою зіркою Метінвесту» нагороджений начальник відділення конденсації смоли і очищення коксового газу від аміаку цеху уловлювання Максим Шаповалов. Старший менеджер відділу безперервного вдосконалення Дмитро Аносов і електрик цеху смолоперегінного виробництва Євген Місюра відзначені Подячними листами Групи Метінвест.

Також колективам коксового і котлотурбінного цехів – найкращим за підсумками року вручили Почесні грамоти Метінвесту і сертифікати на 10 тисяч грн. кожному для поліпшення виробничого побуту працівників. Орденами «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІIІ ступеня нагороджені водій цеху безрейкового транспорту Віктор Черкашин, лаборант центральної заводської лабораторії Вікторія Володіна, механік ЦСПП Руслан Скрипак, начальник УПЦ Євген Бондаренко та слюсар-ремонтник РМЦ Ігор Дудар.

Всіх співробітників завод преміював на загальну суму близько 300 тисяч гривень.

«У своє професійне свято колективу заводу« Запоріжкокс »є, чим пишатися. Підприємство тримає стабільно високу виробництво і хороші економічні показники, системно підвищує якість продукції, що випускається. Досягнення і успіхи підприємства – це заслуга всього колективу – і я вдячний всім вам за працьовитість і небайдужість до нашої спільної справи », – зазначив Генеральний директор ПрАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Після церемонії нагородження всіх гостей свята чекав концерт за участю творчих колективів.

Останні новини
Меню