Запорізькі підприємства Метінвесту в 2020 році перерахували до бюджетів усіх рівнів близько 3 млрд гривень податків і зборів

Запорізькі підприємства, асоційовані з Групою Метінвест, у 2020 році перерахували до зведеного бюджету України майже 3 млрд гривень. Зокрема в міській та обласний бюджети «Запоріжсталь», «Запоріжвогнетрив», «Запоріжкокс» і Запорізький ливарно-механічний завод за цей період направили суму податків і зборів на рівні минулого року — близько 824 млн гривень.

Нагадаємо, Група Метінвест, усвідомлюючи свою відповідальність перед містами, в яких розташовані її підприємства, раніше вирішила відмовитися від податкових канікул, передбачених законом № 3220 «Про внесення змін до Податкового кодексу України» для підтримки бізнесу в період дії карантинних заходів проти коронавірусної інфекції.

Відзначимо, в 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест — міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. У структуру групи входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок — від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Останні новини
Меню