Запорізькі підприємства Метінвесту нагородили за кращі колективні договори

Колективні договори запорізьких підприємств Метінвесту – «Запоріжсталі», «Запоріжкоксу» і «Запоріжвогнетриву» за підсумками 2020 року визнано найкращим серед підприємств Запорізького регіону.

28 квітня 2021 року дипломи та пам’ятні знаки за перемогу в рейтингу Запорізької обласної ради профспілок серед підприємств і установ області представникам підприємств Метінвесту вручили заступник голови облдержадміністрації Руслан Шиханов, голова ради обласної федерації роботодавців Олександр Головко, голова обласної ради профспілок Віталій Каплій.

Критеріями визначення переможців конкурсу є забезпечення позитивної динаміки по продуктивній зайнятості працівників, рівнем заробітної плати та соціального захисту, рівнем охорони праці та санітарно-побутових умов. У рейтингу також враховується впровадження інноваційних технологій і соціального розвитку підприємства, збереження чисельності працюючих і створення нових робочих місць.

За підсумками 2020 року колективний договір «Запоріжсталі» визнано найкращим серед підприємств Запорізького регіону з чисельністю співробітників понад 10 тисяч. Колективний договір «Запоріжвогнетрив» за 2019 рік отримав лідерство серед підприємств чисельністю до 5 тисяч співробітників. Колективний договір «Запоріжкоксу» за 2020 рік посів перше місце в рейтингу серед підприємств, чисельністю до 2 тисяч співробітників.

Відзначимо, підприємства Метінвесту в Запоріжжі традиційно займають перші місця в обласному рейтингу. Щорічно на підприємствах виконуються всі соціальні гарантії, закріплені в колективному договорі в повному обсязі. У переліку виконаних заходів – організація комфортних умов робочого побуту і безпечних умов праці, забезпечення якісного медобслуговування і страхування, організація спортивно-оздоровчої та культурно-масової роботи, матеріальна допомога співробітникам і ветеранам заводу.

У 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Останні новини
Меню