Запорізькі підприємства Метінвесту допомогли зібрати близько 500 дітей-першокласників до школи

На Запорізьких підприємствах Групи Метінвест – «Запоріжсталі», «Запоріжкоксі», «Запоріжвогнетриві» та Запорізькому ливарно-механічному заводі – батьки першокласників отримали сертифікати на придбання шкільного приладдя у рамках корпоративної програми «Перший раз – у перший клас!». До Дня знань подарункові сертифікати на шкільне приладдя отримали батьки близько 500 першокласників.

Нагадаємо, що до повномасштабного військового вторгнення рф на територію України, ця програма поширювалася на всіх школярів-дітей співробітників Групи Метінвест – незалежно від віку діти до Дня знань отримували канцелярське приладдя та шкільний рюкзак. Попри війну та всі викликані нею труднощі, Група Метінвест продовжує реалізовувати свою соціальну програму і в 2022 році, але вимушена дещо змінити її масштаб і наповнення.  Цього року програма орієнтована виключно на першокласників.

Зважаючи на зміну форми навчання на дистанційну, змінився і підхід батьків до підготовки школярів до навчального року. Тому прийнято рішення у якості подарунка до Дня знань передати сертифікати на 600 гривень кожній родині співробітників, де є першокласник, для покупок в профільному онлайн-магазині. Таким чином батьки на власний розсуд зможуть обрати найнеобхідніше для успішного старту у перший навчальний рік – від зошитів до творчих наборів та навчальної літератури. Загалом, майже кожен десятий першокласник у Запоріжжі розпочне навчальний рік з корисним подарунком від компанії Метінвест.

Відзначимо, що соціальна корпоративна програма «Перший раз – у перший клас!» у 2022 році охопить близько 3000 дітей співробітників Метінвесту.

Останні новини
Меню