«Запоріжкокс» ввійшов у рейтинг найкращих компаній переробної промисловості України

Завод «Запоріжкокс» ввійшов в десятку найкращих компаній переробної промисловості України згідно рейтингу сервісу Опендатабот «Найкращі підприємства України – 2024» у категорії «Переробна промисловість»

Опендатабот, відомий сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру, опублікував Індекс найкращих підприємств України — 2024. Дев’яте місце у категорії «Переробна промисловість» зайняв завод «Запоріжкокс» Групи Метінвест.

Під час складання Індексу Опендатабота-2024 враховано як фінансову звітність компаній за 2023 рік, так і ділову репутацію бізнесів. Зокрема, з переліку вилучено підсанкційні компанії або бізнеси, що мають власників із рф.

Окрім «Запоріжкоксу» до десятки найкращих ввійшли ще вісім підприємств Групи Метінвест: «Запоріжсталь» (№1) та «Каметсталь» (№2) у категорії «Переробна промисловість»; Шахтоуправління «Покровське» (№3), Північний ГЗК (№6), Свято-Варваринська збагачувальна фабрика (№9) та Центральний ГЗК (№10) у категорії «Добувна промисловість»; Метінвест-СМЦ (№10) у категорії «Оптова торгівля» та керівна компанія «Метінвест Холдинг» (№2) у категорії «Професійна, наукова та технічна діяльність».

Зазначимо, що Індекс Опендатабота – аналітичний інструмент, який дає змогу оцінити реальне становище та географію українського бізнесу. Індекс базується на даних із державних реєстрів, реєстрів Опендатабота, фінансовій звітності компаній, інформації про зв’язки з рф, санкційних списках та решті аналітичних інструментів Опендатабота.

Останні новини
Меню