«Запоріжкокс» підтвердив відповідність стандартам системи енергетичного менеджменту

«Запоріжкокс» успішно пройшов ресертифікаційний аудит відповідності вимогам міжнародного стандарту енергетичного менеджменту ISO 50001:2018.

Аудит проводився у вуглепідготовчому, коксовому, смолопереробному цехах, а також цехах уловлювання, сіркоочищення та відділі головного енергетика «Запоріжкоксу» фахівцями аудиторської компанії «Технічні та управлінські послуги», корпоративного партнера сертифікаційної компанії TÜV AUSTRIA.

В ході аудиту було проаналізовано внутрішню документацію та дотримання встановленим правилам в роботі підрозділів. Особливу увагу аудитори приділили розвитку нових підходів в енергозбереженні та реалізованим заходам з посилення енергетичної незалежності підприємства.

Експерти відзначили високий рівень залученості персоналу в процес енергозбереження та безперервних покращень. За результатами аудиту «Запоріжкоксу» підтверджено відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 50001:2018 та рекомендована видача оновленого сертифікату відповідності.

Зазначимо, «Запоріжкокс» сертифікований з 2014 року і регулярно підтверджує свою відповідність міжнародним стандартам системи менеджменту якості, екологічного менеджменту, управління охороною праці та виробничою безпекою.

Останні новини
Меню