«Запоріжкокс» підтвердив відповідність міжнародним стандартам якості, екології, охорони праці та енергетичного менеджменту

У 2022 році «Запоріжкокс» Групи Метінвест успішно пройшов наглядові аудити інтегрованої системи менеджменту на відповідність вимогам міжнародних стандартів з якості ISO 9001:2015, охорони здоров’я та безпеки праці ISO 45001:2018, енергетичного менеджменту ISO 50001:2018 та екології ISO 14001:2015.

Аудитори компанії «Технічні та управлінські послуги» та корпоративного партнера ТUV AVSTRIA провели перевірки підрозділів заводу на відповідність вимогам міжнародних стандартів системи менеджменту. Аудити проводилися у всіх підрозділах підприємства, зокрема, у вуглепідготовчому, коксовому цеху, цеху сіркоочищення, уловлювання та інших цехах.

В межах перевірки аудиторами відзначена системна робота над покращенням якості продукції, ефективне впровадження заходів з енергозбереження, високий рівень безпеки праці та дотримання міжнародних екологічних норм. За підсумками проведених аудитів «Запоріжкокс» рекомендовано до продовження сертифікатів на відповідність стандартам якості, охорони здоров’я та безпеки праці, енергетичного та екологічного менеджменту.

Зазначимо, «Запоріжкокс» сертифікований з 2014 року і регулярно підтверджує свою відповідність міжнародним стандартам системи менеджменту якості, екологічного менеджменту, управління охороною праці та виробничою безпекою.

Останні новини
Меню