«Запоріжкокс» підтримав Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики Astra

«Запоріжкокс» Групи Метінвест виступив спонсором IV першості з художньої гімнастики Astra в Запоріжжі. Участь у всеукраїнському турнірі взяли спортсменки із Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

Організатором турніру виступила запорізька школа з художньої гімнастики ДЮСШ «Хвиля» за фінансової підтримки заводу «Запоріжкокс». 200 спортсменок віком від 6 – до 16 років змагалися в індивідуальних вправах з обручем, м’ячем, булавами, стрічкою. За підсумком змагань всі учасниці отримали медалі, грамоти та пам’ятні подарунки.

За словами організатора турніру, тренера відділення художньої гімнастики ДЮСШ «Хвиля» Яни Кондратова, його мета – зберігати і розвивати художню гімнастику серед підростаючого покоління:

– Проведення таких заходів дуже важливо для розвитку спортивного потенціалу нашого краю і всієї України. З кожним роком турнір виходить на новий, більш високий рівень, – як за рівнем підготовки спортсменок, так і за рівнем організації. Ми вдячні «Запоріжкоксу» за системну підтримку першості і популяризацію художньої гімнастики серед молоді.

Відзначимо, «Запоріжкокс» з 2017 року надає фінансову підтримку запорізької школи з художної гімнастики ДЮСШ «Хвиля». За роки співпраці підприємство направило близько 200 тисяч гривень на поліпшення тренувальної бази школи і участь юних гімнасток в змаганнях.

У 2021 року першість з художньої гімнастики Astra відбулась напередодні 15-го Дня народження компанії Метінвест. Метінвест – одна з найбільших компаній України за кількістю інвестицій в соціальні проекти, в тому числі підтримку культури і спорту. Дізнатися детальніше про показники роботи Групи за 15 років можна на сайті robymo.com.ua.

Останні новини
Меню