«Запоріжкокс» нагородив кращих співробітників до Дня металурга та гірника

З нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України працівники «Запоріжкоксу» Групи Метінвест відзначені почесними нагородами та преміями.

Вищу нагороду Компанії – «Золоту зірку Метінвесту» на «Запоріжкоксі» отримав начальник сульфатної дільниці цеху уловлювання Костянтин Жук.

Високу корпоративну відзнаку металургу вручив Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков:

«В умовах воєнного часу команда Метінвесту демонструє ще більшу згуртованість і силу, працює з ще більшим завзяттям, щоб наші підприємства продовжували функціонувати й надалі, а компанія мала змогу надавати Україні безперервну допомогу: економічну, військову, гуманітарну. Ми працюємо попри обстріли, вимкнення світла, логістичні проблеми, демонструючи свою стійкість. І як ще один прояв стійкості Метінвесту та віри в майбутню перемогу ми продовжуємо нашу добру традицію – до Дня металурга та гірника нагороджувати співробітників компанії Золотою зіркою Метінвесту. Це визнання високого професіоналізму та особистих досягнень метінвестівців. Відзнака найкращих. Дякую вам за ваші надзусилля, наполегливість та незламність. За ваш значний внесок у сталу роботу Метінвесту і в майбутню перемогу України!»

 

До професійного свята 39 працівників «Запоріжкоксу» отримали відзнаки від Групи Метінвест, підприємства та профспілкової організації. За найкращі виробничі досягнення Почесною грамотою Метінвесту нагороджений колектив коксового цеху під керівництвом Максима Хілая.

Високе звання «Сталевої династії Метінвесту» отримала династія Плохотнікових-Черняєвих.

Колектив «Запоріжкоксу» зі святом привітав генеральний директор підприємства Олександр Бехтер:

«Сьогодні гірничо-металургійний комплекс, як і вся українська промисловість, переживає складні часи. Але навіть в таких умовах ми продовжуємо надійно працювати, адже розуміємо всю важливість нашої праці для підтримки країни та наближення нашої спільної Перемоги. Ми разом з країною переживаємо і злети, і падіння, але це тільки об’єднує нас і робить сильнішими, вчить новому. Колектив «Запоріжкоксу» працює професійно, відповідально та об’єднано. Щиро вдячний усім працівникам, що тримають економічний фронт на виробництві і тим, хто сміливо захищає країну на передовій. Впевнений, що після перемоги, подолавши кризу, ГМК відновить колишню міць і стане надійною базою для будівництва потужної економіки сучасної України. А наше підприємство є та буде надійною опорою країни надалі».

Останні новини
Меню