Співробітники «Запоріжкоксу» взяли участь в екологічній акції «Чисте місто»

1 листопада 2017 року близько сімдесяти співробітників заводу «Запоріжкокс» і членів їх сімей взяли участь у волонтерській екологічної акції «Чисте місто» з прибирання набережної Дніпра.

Учасники щорічної акції «Чисте місто» виконали прибирання на території Водної станції підприємства, розташованої на березі Дніпра. Коксохіміки прибирали опале листя та сухі гілки, вивезли понад двадцять тонн мусора. Крім цього, в ході суботника, волонтери впорядкували клумби, пофарбували паркани і лавки на території де розташований пляж, ігрові поля та зелені зони.

«З кожним роком все більше співробітників« Запоріжкоксу »із задоволенням приєднуються до суботників, багато приходять цілими сім’ями. Це говорить про те, що наш колектив розуміє наскільки важлива екологічна робота як в повсякденному житті, так і на виробництві. Для нас питання охорони навколишнього середовища – це не тільки екологічна модернізація нашого підприємства, але і поліпшення екології всього міста. Тільки завдяки такому комплексному підходу, спільними зусиллями ми досягнемо успішного результату », – зазначив в ході суботника Генеральний директор ПрАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Відзначимо, що з 2013 року участь у волонтерській акції «Чисте місто» щорічно беруть також співробітники комбінату «Запоріжсталь», заводу «Запоріжвогнетрив», Запорізького ливарно-механічного заводу.

Останні новини
Меню