Співробітники Запоріжкокс взяв участь в Zaporizhstal Half Marathon 2017

50 співробітників «Запоріжкоксу» взяли участь в першому масовому напівмарафоні Zaporizhstal Half Marathon 2017. На дистанції в 5 км співробітник підприємства Сергій Гнатюк посів третє місце.

5 листопада 2017 року Запоріжжі відбувся перший масовий напівмарафон – Zaporizhstal Half Marathon 2017. Завод «Запоріжкокс» на змаганнях представила корпоративна команда в складі 50 співробітників підприємства. Для більшості з них, участь в біговому змаганні було вперше, але це не завадило кожному учаснику успішно подолати свою дистанцію. Найвищий результат корпоративної команді підприємства приніс апаратник конденсації цеху уловлювання Сергій Гнатюк, які подолав 5 км за 9:39 хв, тим самим увійшов до трійки лідерів.

«Сьогодні всі ми пишемо нову спортивну історію Запоріжжя, і я впевнений, що напівмарафон стане найяскравішою сторінкою цієї історії. Участь в напівмарафоні, як і інших спортивних заходах, допомагають нашим співробітникам підтримувати командний дух і настрій на перемогу, який призводить до високих досягнень на виробництві », – зазначив генеральний директор ПАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Всього участь в масштабному біговому змаганні взяло 1 500 учасників з 9 країн світу, серед ко-торих були як професійні атлети, так і аматори з різних міст України. В рамках напівмарафону відбулися індивідуальні старти на дистанціях: 2 км, 5 км, 10 км і 21,0975 км. Для маленьких спортсменів був організований старт на 500 і 1000 метрів, для сімей – забіг Family Run 2 km.

Титульним спонсором напівмарафону виступив комбінат «Запоріжсталь» під патронатом міської ради Запоріжжя.

Останні новини
Меню