Робітники запорізьких підприємств Метінвесту отримали нагороди до Дня металурга та гірника

До Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України запорізькі підприємства Метінвесту – «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» і Запорізький ливарно-механічний завод – відзначили грамотами та преміями понад 400 кращих робітників. До свята також премійовані всі співробітники та виплачена матеріальна допомога ветеранам підприємств.

Напередодні Дня металурга та гірника на підприємствах відбулися урочисті зустрічі, на яких грамотами підприємств та Компанії, орденами, цінними подарунками та преміями були відзначені 417 працівників. Преміальний фонд становив понад один мільйон гривень.

Четверо працівників запорізьких підприємств Метінвесту – слюсар-ремонтник агломераційного цеху «Запоріжсталі» Михайло Зайцев, начальник ділянки Сервісного центру м. Запоріжжя «Запоріжвогнетриву» Олександр Сазонов, майстер виробництва цеху сіркоочистки «Запоріжкоксу» Артем Колесник і сушильник ливарного цеху Запорізького ливарно-механічного заводу Андрій Глиняний – були відзначені вищою нагородою Компанії, «Золотою Зіркою Метінвесту», та великою грошовою премією кожен.

Всім працівникам підприємств була виплачена премія до свята, всім ветеранам – матеріальна допомога. Загальна сума виплат на ці цілі – більше 7,2 млн гривень.

З професійним святом металургів привітав Генеральний директор Групи Метінвест Юрій Риженков:

«Кожен з вас – великий професіонал своєї справи, якому все по плечу, і таких в нашій команді більше 80 тисяч. Не дивно, що нам багато чого до снаги. Кризи в галузі, несприятлива кон’юнктура ринків, коронавірус – для нас це не є непереборною перешкодою. Швидше, це умови нових завдань, які потрібно вирішити. І завдяки вашому високому професіоналізму, відповідальності, самовіддачі, ми з усім успішно справляємося – разом підвищуємо ефективність виробництва, модернізуємо підприємства, покращуємо якість життя в наших містах».

Металургів привітав генеральний директор «Запоріжсталі» Олександр Мироненко:

«Запоріжсталь» довгі роки міцно утримує лідируючі позиції у вітчизняній металургійній галузі. Цей успіх – результат щоденної роботи професійної та злагодженої команди. Сьогодні металург – це не просто професія, це вже характер: сильний, мужній, загартований, як сталь. Я вдячний працівникам і ветеранам комбінату за їхню працю і високі результати. Бажаю всім, хто причетний до металургійної справі, успіхів, благополуччя і добра».

Привітав з Днем металурга і гірника колективи підприємств генеральний директор «Запоріжкоксу» Олександр Третьяков:

«Гірники, коксохіміки, металурги – це сильні, працьовиті люди. Це надійна опора економіки Запоріжжя і всієї України. І це не просто слова – за ними стоїть щоденний непростий труд цих людей. Колектив «Запоріжкоксу» володіє унікальною енергією, яка заряджає наше підприємство новими ідеями та проектами. Наш колектив працює професійно і ефективно».

Зазначив роль металургів в розвитку суміжних галузей і економіки регіону генеральний директор «Запоріжвогнетрив» Сергій Гоман:

«День металурга – це свято сотень тисяч людей, які все ще працюють в галузі або пішли на заслужений відпочинок. У всі часи нинішні виробничники і старше покоління працювали з повною самовіддачею. Адже кожен розуміє: загальний результат складається з особистих досягнень людини на своєму місці. Ми завжди вшановували кращих в колективі. У складні часи підтримувати один одного і відзначати внесок людини в досягнення команди – особливо важливо. Тому сьогодні ми зібрались у вузькому колі та відзначили кращих працівників. Їм я бажаю завжди високо тримати марку прикладу в колективі, а всім іншим – рівнятися на досягнення кращих».

Слова подяки металургам висловив генеральний директор Запорізького ливарно-механічного заводу Євген Шрамко:

«Бути металургом – не кожному до снаги. Тому в професію приходять і залишаються в ній тільки особливі, потужні люди. З ними працюється надійно, комфортно і спокійно. Саме кращих з кращих ми сьогодні вшановуємо в колективах до професійного свята. Вони – аси в своєму напрямку, приклад колегам, наша опора і сила. Ми пишаємося ними, і навіть незважаючи на карантин, щоб виконувати всі суворі карантинні заходи, вітаємо своїх героїв-виробничників ».

Останні новини
Меню