Підприємства Метінвесту і «Зелений центр Метінвест» висадили в Запоріжжі 400 дерев в рамках екоініціатіви «Озеленення планети»

Підприємства Метінвесту в Запоріжжі – «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» і Запорізький ливарно-механічний завод – і запорізьке представництво громадської організації «Зелений центр Метінвест» взяли участь в глобальній екоініціативі «Озеленення планети», яка стартувала 10 квітня. Волонтери Метінвесту висадили в Заводському районі Запоріжжя 400 саджанців верб і лип.

10 квітня 2021 року волонтери запорізьких підприємств Метінвесту висадили 300 верб і лип на берегоукріпленні Заводського району, де в минулому році металурги вже висадили 350 дерев. Ще 100 молодих дерев біля міського пляжу Заводського району висадили добровольці запорізького представництва «Зеленого центру Метінвест».

Учасники акції дотримувалися маскового режиму і дотримувалися соціальної дистанції. Також для них був забезпечений доступ до антисептичних засобів.

Екоініціатива «Озеленення планети» проходить другий рік поспіль. Регіональним координатором в Запорізькому регіоні виступив благодійний фонд «Соціальні ініціативи бізнесу». У 2020 році ініціатива з озеленення охоплювала всю Україну, а в 2021 вона вийшла далеко за межі країни. З огляду на посилення карантинних норм, екоініціатіва проходила в форматі індивідуальних висадок.

У 2021 році Група Метінвест відзначає 15-річчя з дня заснування. Метінвест – міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. В її структуру входять видобувні і металургійні підприємства в Україні, Європі та США, а також мережа продажів у всіх ключових регіонах світу. Компанія контролює весь виробничий ланцюжок – від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції.

Останні новини
Меню