На ПрАТ «Запоріжкокс» стартувала літня оздоровча кампанія

У 2017 році ПрАТ «Запоріжкокс» направив на організацію літнього оздоровчого сезону для співробітників, їх сімей та ветеранів підприємства понад 3,5 млн гривень.

В ході літньої оздоровчої кампанії 2017 року пансіонатах України відпочинуть і оздоровляться понад 800 коксохіміків, членів їх сімей, а також ветеранів підприємства. Працівники та ветерани підприємства оздоровляться в пансіонатах «Чайка» і «Мрія» (сел. Кирилівка), базі відпочинку «Металург» (с. Новокостянтинівка). ПрАТ «Запоріжкокс» традиційно покриває основну частку витрат від вартості путівки – до 70%. На ці цілі в 2017 році підприємство направить більше 3 млн гривень.

«Літнє оздоровлення наших співробітників є одним з пріоритетів соціальної політики підприємства. Ми знаємо, що, забезпечуючи співробітникам і членам їх сімей насичений відпочинок і ефективне оздоровлення, ми робимо інвестиції не тільки в їх сьогоднішній день, але і в їх майбутнє в цілому. Наше завдання, щоб в літній період кожен співробітник повноцінно оздоровився і набрався сил. І ми надаємо для цього найкомфортніші та вигідні умови », – зазначив директор з персоналу ПАТ« Запоріжкокс »Сергій Чечель.

Для 96 дітей працівників заводу організовано літнє оздоровлення та відпочинок в ДОЦ «Супутник» (Великий Луг, Запоріжжя), в ДОЦ «Альбатрос» (Генічеськ, Арабатська стрілка). У 2017 році на відпочинок і оздоровлено-ня дітей співробітників підприємства ПрАТ «Запоріжкокс» виділив 600 тисяч гривень.

Останні новини
Меню