Конкурс соціальних ініціатив “Ми – це місто” презентував підсумки роботи за п’ять років

Підприємства Метінвесту «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», «Запоріжвогнетрив» – організатори конкурсу соціальних ініціатив «Ми – це місто» – підвели підсумки роботи за п’ять років. У ДК металургів відбулася урочиста зустріч, в якій взяли участь 300 представників громадських організацій – переможців конкурсу за п’ять років і експертна рада конкурсу.

В ході зустрічі координатори проекту презентували оновлений сайт конкурсу «Ми – це місто», на якому тепер розміщена карта Google_МЕГ реалізованих проектів. Геометкі на карті позначають кожен з 157 проектів, реалізованих в рамках конкурсу з 2013 по 2017 рік включно, і містять коротку довідку про проект: назва і суть ініціативи, фото. Проекти на мапі сегментовані по ключових напрямах: освіта, волонтерство, культура, спорт, патріотизм, екологія. В рамках зустрічі силами учасників конкурсу була організована яскрава концертна програма з розіграшами і вікторинами. Працювала унікальна фотозоні, стилізована під Google-карту реалізованих проектів.

Нагадаємо, конкурс соціальних ініціатив «Ми – це місто» проходить щорічно, починаючи з 2013 року. За п’ять років роботи в рамках конкурсу подано 946 заявок, реалізовано 157 проектів. Загальний грантовий фонд склав 10 млн гривень.

Завод “Запоріжкокс” є фінансовим партнером конкурсу з 2015 року. За підтримки підприємства реалізовано близько 20 проектів, спрямованих на благоустрій міста, освітні та спортивні програми.

У 2017 році конкурс соціальних ініціатив «Ми – це місто» став володарем номінації «Вибір редакції в Україні 2016» міжнародного конкурсу BestinCSR, який щорічно проводить журнал «Стійкий бізнес».

Останні новини
Меню