Конкурс «Ми – це місто» зібрав рекордну кількість заявок

У 2019 на участь конкурсі соціальних ініціатив «Ми – це місто» запорожці подали 420 заявок (для порівняння – в 2018 році було подано 287 заявок). «Ми – це місто» повністю фінансується запорізькими підприємствами Метінвесту – «Запоріжсталь», «Запоріжкокс», Запоріжвогнетрив »і Запорізьким ливарно-механічним заводом, при організаційній участі Громадської організація« Запоріжжя. Платформа спільних дій».

В сьомому сезоні конкурсу «Ми – це місто» запорожцями подано 420 заявок, спрямованих на розвиток соціального середовища міста і області, що на 133 заявки більше, ніж в 2018 році і є абсолютним рекордом за всю історію існування конкурсу. Всього за сім сезонів конкурсу запорожцями подано 1 653 проекту.

Старт сьомого сезону конкурсу «Ми – це місто» м. Запоріжжя був оголошений у березні поточного року. З березня по квітень в рамках конкурсу проведено п’ять тренінгів з соціального проектування експертами конкурсу – Ігорем Гармашем, Ганною Прішутовою, Катериною Акулою, Інессою Носенко та Ірайсат Магомедаліевою. Учасники конкурсу подавали свої проектні заявки за трьома напрямками – поліпшення інфраструктури міста; культура, освіта, спорт; волонтерство та патріотизм.

На наступному етапі конкурсу, який триватиме до 8 травня 2019 року, члени експертної ради проведуть технічну експертизу. Імена півфіналістів конкурсу «Ми – це місто» стануть відомі 28 травня 2019 року. Доопрацювання проектів-півфіналістів і голосування за звання «Народний проект» пройде з 28 травня до 10 червня 2019 року. Захист проектів пройде в кілька етапів, а його підсумки підведуть 21 червня 2019 року, в день урочистого оголошення проектів-переможців.

Останні новини
Меню