Коксохіміки облаштовують свій робочий побут

На «Запоріжкоксі» стартував конкурс «Робочий побут – своїми руками».

Протягом місяця співробітники підприємства власними силами будуть втілювати в життя творчі ідеї, упорядковувати робочі місця і прилеглі території.

Одними з перших до роботи приступили співробітники центральної заводської лабораторії. У ці дні вони виконують косметичний ремонт робочого залу лабораторії, де будуть проводитися дослідження хімічних концентрацій коксу. Серед запланованих робіт – заміна плитки, косметичний ремонт стелі і стін.

А співробітники ремонтно-механічного цеху облагородили територію біля свого підрозділу – своїми руками виготовили кований архітектурний комплекс з емблемою і назвою цеху. На виготовлення цього об’єкта пішло близько 500 кг металу і місяць роботи.

У липні будуть визначені кращі проекти в чотирьох номінаціях, які отримають грошові сертифікати. Призи переможці можуть витрачати на свій розсуд, але, як правило, працівники направляють їх на подальше перетворення своїх робочих місць.

– «Запоріжкокс» піклується про своїх співробітників, дає їм упевненість у завтрашньому дні, надає справедливу винагороду за їх працю. Завдяки ефективній роботі трудового колективу, в тому числі завдяки залученості в питання поліпшення свого робочого побуту, з 1 червня «Запоріжкокс» підвищує заробітну плату співробітникам в середньому на 20%, – зазначив генеральний директор ПАТ «Запоріжкокс» Віталій Литовка.

Останні новини
Меню