ПрАТ «Запоріжкокс» подарував дітям співробітників шкільне приладдя

В рамках щорічної корпоративної програми Метінвесту «Перший раз в перший клас!» для дітей співробітників ПрАТ «Запоріжкокс» вручили шкільне приладдя, а малюкам-першокласникам – шкільні ранці з повною комплектацією для навчального процесу.

Традиційно для першокласників, батьки яких працюють на підприємстві, було організовано яскраве свято з аніматорами в дитячому розважальному центрі. Разом з майбутніми першокласниками, мультяшні персонажі співали танцювали і грали в ігри на уважність і кмітливість. 43 першокласника отримали приємні і необхідні подарунки – рюкзаки зі шкільним приладдям.

«В даний час освіту складно переоцінити, адже це основа успішного майбутнього. Тому, перше вересня для нас – це завжди особливий день. Для колективу нашого підприємства вже стало доброю традицією підтримувати діток. Ми п’ятий рік працюємо в рамках цієї загальнийкорпоративної програми. Щорічно ми даруємо першокласникам рюкзаки з усіма необхідними шкільними приладдям і з ініціативи профспілкової організації в цьому році ми пішли ще далі. На цей раз подарунки отримають всі школярі, батьки яких працюють у нас на заводі. В цьому році це 43 першокласники та 460 школярів », – зазначив Генеральний директор ПрАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

Всього 5747 запорізьких школярів – дітей співробітників запорізьких підприємств Метінвесту – почнуть новий навчальний рік з подарунками від підприємств Метінвесту, обсяг фінансування даної програми склав 3,2 млн грн.

Останні новини
Меню