ПрАТ «Запоріжкокс» визначив переможців програми «Молоді лідери»

ПрАТ «Запоріжкокс» підвів підсумки програми «Молоді лідери», в ході якого молодь запропонувала нові ідеї та технічні рішення для підвищення ефективності підприємства.

Участь в програмі взяли 23 молодих співробітника заводу у віці до 35 років. В ході підготовки молодь пройшла тестування і навчальні тренінги, відвідала екскурсії на родинні підприємства Метінвесту.

Протягом півроку учасники програми в складі восьми команд розробили проекти з підвищення ефективності виробництва. У фінальній частині програми молоді працівники представили свої проекти експертної комісії під головуванням Генерального директора підприємства Віталія Литовки.

«У своїй кадровій політиці« Запоріжкокс »робить особливий акцент на підтримку і розкриття професійного потенціалу молодих співробітників. Кращі проекти «Молодих лідерів» будуть втілені в життя, а переможці рекомендовані до кадрового резерву на відповідальні керівні посади », – зазначив Генеральний директор ПрАТ« Запоріжкокс »Віталій Литовка.

21 квітня 2017 року відбулося підведення підсумків програми «Молоді лідери» та урочисте нагородження переможців. Перше місце зайняла команда в складі інженерів відділу безперервного вдосконалення Арсентія Попкова і Дмитра Аносова з проектом «ЖДЦ: Підвищення енергоефективності гаража розморожування». Переможці та чотири команди-призери нагороджені дипломами та грошовими сертифікатами на загальну суму 73 тис. грн.

Останні новини
Меню